Wie ben ik? Een hondenuitlaatservice


Over mij

Mijn naam is Angelique Jansen. Ik ben geboren en getogen in Bergeijk. Al heel mijn leven ben ik gek op dieren en vooral op honden.
In 2017 heb ik de stap gezet om mijn droom na te jagen en ben ik hondenuitlaatservice “Angelique laat uit” gestart.

Zelf heb ik een Franse bulldog (Mack) en ik neem regelmatig/altijd een dwergschnauzer mee om in de bossen te wandelen. Al meerdere keren hebben mensen aan mij gevraagd of ik hun honden ook mee zou willen nemen tegen betaling. Dit kon ik echter niet doen, omdat ik werkzaam was in het onderwijs en ik er hierdoor geen tijd voor had. Maar dat is veranderd! Door het opzeggen van mijn baan, ben ik nu vijf dagen per week beschikbaar en in het weekend in overleg.

Opleiding voor de hondenuitlaatservice

Om uw hond tijdens het uitlaten net dat beetje extra te kunnen bieden heb ik de opleiding  Honden ethologie gevolgd en met succes afgerond.

Diploma ethologie hond behaald voor mijn hondenuitlaatservice
Neem contact met mij op om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken.