Uitlaatservice, u wilt toch ook het beste voor uw hond?


De wandeling omgeving Bergeijk

Voor de uitlaatservice worden de honden in een speciaal hiervoor ingerichte, bus opgehaald. Hierna gaan we naar een stuk privé-bos, waar ze lekker kunnen rennen, spelen en ravotten.

Per wandeling neem ik maximaal 8 honden mee. Op deze manier kan ik uw hond de persoonlijke aandacht geven die hij/zij verdient.

Nadat ze minimaal een uur hebben kunnen spelen vertrekken we weer met de bus naar huis. Ook droog ik uw hond netjes af zodat hij daarna moe maar voldaan in zijn mandje kan gaan liggen.

Uitlaatservice

De wandelingen vinden plaats op maandag tot en met vrijdag. De wandeling duurt minimaal één uur, maar de honden zullen waarschijnlijk zo’n 2 tot 2,5 uur van huis zijn. Dit is afhankelijk van de route die ik moet rijden.

Werkwijze uitlaatservice

Wanneer u enthousiast bent geworden over mijn uitlaatservice, kunt u contact met mij opnemen. Wij plannen dan vervolgens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek leer ik u en de hond kennen en bestaat er de mogelijkheid om eventuele wensen te bespreken.

Ook neem ik de hond mee voor een proefwandeling. Op deze manier kan ik zien hoe de hond zich in de groep gedraagt. Ook kan ik dan zien of hij/zij er plezier aan beleeft.

Het is handig als u bij dit gesprek alvast een sleutel bij zich heeft die ik kan gebruiken. Hier ga ik uiteraard heel zorgvuldig mee om.